Tattoo

Een tattoeage hoeft niet altijd een afbeelding of symbool te zijn. De laatste tijd zien we vaak een naam, initialen, een stukje songtekst of een belangrijke zin in iemands leven op zijn lichaam getattoeerd. Deze tekst heeft vaak een bijzondere betekenis en is vaak emotioneel beladen. Omdat een tattoo in principe je hele leven bij je blijft is het belangrijk om de tekst goed leesbaar te hebben. Vaak wordt dan ook gekozen voor een korte tekst omdat je lichaam natuurlijk geen bladzijde uit een boek is.

tekst tattoo veniBij een tatoeage met een tekst gaat het niet alleen om de sierlijke letters maar minstens net zo belangrijk is de boodschap. De korte tekst weerspiegelt een belangrijke gebeurtenis of een waarde in het leven. Het is echter niet altijd eenvoudig om een tekst te verzinnen die goed past als tattoo.

Speciaal voor diegene is er op deze pagina een mooie collectie van mooie korte teksten die je kunt gebruiken als tattoo.

Korte Teksten Tattoo

Hieronder vind je mooie teksten uit het Nederlands die ieder een bijzondere betekenis hebben die te maken hebben met liefde en het leven. Zit er wat voor jou bij?

Pluk de dag!

Uit het oog, maar niet uit het hart

De nacht is het hart van een liefde die lacht

Echte liefde overwint alles

Leef je eigen leven

Leef iedere dag alsof het je laatste is

Opgeven is geen optie

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen